2022 gegužės 23-27 d.
PUSRYČIAI | PIETŪS | VAKARIENĖ | ||||
PIRMADIENIS | Virti ryžiai su troškintais obuoliais | Perlinių kruopų sriuba su pomidorais | Virtos vištienos dešrelės | |||
Ekologiškas sūrelis su burbonine vanile *A7 | Su garais ruoštas maltinis su traškia sūrio plutele ( kalakutienos file)*A7 | Daržovės | ||||
Nesaldinta žalioji arbata, vaisiai, daržovės | Kopūstų salotos su alyvuogių aliejumi | Nesaldinta juodoji arbata | ||||
ANTRADIENIS | Omletas *A7A*1 | Kopūstų sriuba | Varškė su grietine *A7 | |||
Daržovės | Virtų bulvių didžkukuliai (jautiena kiauliena varškė) | Jogurtas 2,5% *A7 | ||||
Kakava su pienu, *A7 vaisiai, daržovės | Grietinė 30% *A7 | Vaisiai | ||||
TREČIADIENIS | Viso grūdo makaronai su sviestu | Burokėlių sriuba | Kopūstų kotletas su grietine *A7 | |||
Varškės sūris *A7 | Su garais ruoštas maltinis su sezamų sėklomis (kalakuto file)*A11 | Kefyras 2,5%* A7 | ||||
Nesaldinta vaisinė arbata, vaisiai, daržovės | Žiedinių kopūstų ir pomidorų salotos | |||||
KETVIRTADIENIS | Sausi kukurūzų dribsniai | Žiedinių kopūstų sriuba | Žirnių košė | |||
Pienas 2,5% jogurtas 2,5% | Troškinta kiauliena | Kmynų arbata | ||||
Nesaldinta ramunėlių arbata, vaisiai, daržovės | Šviežių kopūstų salotos su morkomis brokoliais,džiovintomis spanguolėmios ir moliūgų sėklomis | |||||
PENKTADIENIS | Grikių košė | Žalių žirnelių sriuba | Pyragas*A7 | |||
Karštas sumuštinis su varške ir obuoliais ir ciberžole *A7 | Viso grūdo makaronai suvištienos file | Sultys 100% | ||||
Kakava su pienu* A7, vaisiai, daržovės | Daržovės | |||||
*ALERGENAI | ||||||
*A 1 GLITIMAS | Sudarė Virtuvės vedėja Birutė Kalvaitienė | |||||
*A 3 KIAUŠINIAI | ||||||
* A7 -PIENO PRODUKTAI |