SAVAITINIS VALGIARAŠTIS

2019-10-21 – 2019-10-25

PUSRYČIAI PIETŪS VAKARIENĖ
PIRMADIENIS Sorų kruopų su medumi ir linų sėmenimis Kopūstų sriuba Sklindžiai su grietine
Jogurtas su persikais Su garais ruoštas maltinis su moliūgų sėklomis (kiauliena, jautiena) Obuoliai
Nesaldinta žalioji arbata, vaisiai, daržovės Kopūstų salotos su alyvuogių aliejumi Nesaldinta juodoji arbata
ANTRADIENIS Virti kiaušiniai Žirnių sriuba Varškė su grietine
Tepamas sūrelis Vištienos file kepsnys, virti ryžiai Jogurtas 2,5%
Kakava su pienu, vaisiai, daržovės Morkų ir obuolių salotos su ekologišku jogurtu, agurkai Kriaušės
TREČIADIENIS Viso grūdo avižinių dribsnių košė su linų sėmenimis Pupelių sriuba Morkų kotletas su grietine
Varškės desertas su žele Su garais ruošti kukuliai (jautiena, kiauliena) Jogurtas 2,5%
Nesaldinta vaisinė arbata, vaisiai, daržovės Pomidorai – žirneliai
KETVIRTADIENIS Sausi kukurūzų dribsniai Rūgštynių sriuba Viso grūdo dribsnių kotletas su grietine
Pienas 2,5%, jogurtas 2,5% Vegetariški lęšių kotletai Pomidorai
Vaisiai, daržovės Virtos daržovės Kefyras 2,5%
PENKTADIENIS Grikių košė Avinžirnių sriuba Ekologiškas varškės sūrelis 7,5%
Fermentinis sūris, įvairių vaisių sultys Su garais ruošta jūros lydekos file Jogurtas 1,5%
Kakava su pienu, vaisiai, daržovės Virti grikiai, agurkai, pomidorai Ryžių traputis